مشکل ویروسی لپ تاپ/ از اهمیت لپتاپ هر چه بگوییم کم گفتیم، امروزه همه افراد شاغل و محصل و مدرس و… یک لپتاپ با خود حمل میکنند. خوبی لپتاپها قابل حمل بودن آنهاست که کارایی آنها را افزایش میدهد. همچنین نیاز است لپتاپ سالم باشد تا بتواند کاری که میخواهیم را برایمان انجام دهد پس از این جهت سلامت لپتاپ اهمیت زیادی دارد. یکی از مشکلات لپتاپها ویروسی شدن آنهاست. ممکن است گاهی این مشکل برای شما پیش بیاید و به فکر تعمیر ویروسی شدن لپتاپ ایسوس خود بیفتید. در این شرایط داشتن اطلاعات راجع به مسئله حتی اگر بخواهید لپتاپ خود را به دست متخصص بسپارید بسیار مهم و حیاتی است.
ویروسی شدن لپتاپ یکی از مشکلات نرمافزاری است که ممکن است برای لپتاپ پیش بیاید. این مشکل میتواند کارکرد کلی دستگاه را تحت تاثیر قرار بدهد، من جمله کند شدن لپتاپ، گرفتن ارورهای عجیب، درگیری بیش از حد عادی دستگاه در بخشهای RAM و CPU نشانههایی از ویروسی شدن دستگاه شما هستند. اتفاق ویروسی شدن ممکن است تحت شرایط مختلفی اتفاق بیفتد. اول از همه باید سعی کنید با مراقبتهایی که در ادامه اشاره میکنیم از ویروسی شدن لپتاپ خودتان جلوگیری کنید. اگر هم تحت شرایطی لپتاپ شما ویروسی شد با روشهایی که اشاره میکنیم میتوانید به رفع آن بپردازید پس با ما در این مقاله همراه باشید.
چه زمان ممکن است لپتاپ ویروسی شده باشد؟
ویروسی شدن لپتاپ از مشکلات بدی است که برای لپتاپها پیش میآید چرا که پیامدهای ناگوار زیادی به همراه میآورد. به عنوان مثال ویروسی شدن لپتاپ میتواند باعث پاک شدن برخی فایلها، کند شدن غیر عادی اجرای برنامهها، ناپدید شدن فایلها، زیاد نشان دادن حجم فایلها به صورت غیر طبیعی، اتصال ضعیف شبکه، باز نشدن برنامهها و…بشود. حتی ویروسها برنامههای آنتی ویروس را نیز غیر فعال میکنند که این موضوع باعث میشود هیچ چیزی نتواند جلوی آنها را بگیرد.
برای تعمیر ویروسی شدن لپتاپ ایسوس چه کارهایی میتوانیم بکنیم؟
چیزی که بعد از شناخت ویروس و کارهایی که میتواند در لپتاپ انجام دهد مهم است این است که چگونه به مقابله با آن برویم. چگونه میشود که ویروسی که وارد شده را در لپتاپ خود از بین ببریم. برای پاسخ به این سوال در این بند با ما همراه باشید.
ویروس کشی لپتاپ بدون آنتی ویروس
خوب است بدانید برای ویروس کشی حتما نیاز به آنتی ویروس خارجی نیست. برای این کار میتوانید از آنتی ویروس داخلیای که در خود ویندوز وجود دارد استفاده کنید. این آنتی ویروس windows Defender نامیده میشود. اگر از آنتی ویروس خارجی استفاده نشود میشود از آنتی ویروس ویندوز استفاده کرد که قدرت خوبی نیز برای از بین بردن ویروسها دارد. پس در صورت نیاز میتوانید با فعال کردن این گزینه به راحتی از نفوذ ویروس به سیستمتان جلوگیری کنید.
ویروسکشی از طریق اپلیکیشنها
اپلیکیشنهای ویروسکشی همان آنتی ویروسهای خارجی هستند که روی سیستمها به صورت جداگانه نصب میشوند. این اپلیکیشنها نیز با اسکن کردن سیستم شما ویروسیابی را انجام میدهند. دقت کنید که اگر چند اپلیکیشن آنتی ویروس روی سیستم خود نصب کنید هیچ کدام کار نمیکنند. یک اپلیکیشن نصب کرده و مرتبا هم به آپدیت آن بپردازید چرا که اپلیکیشن آپدیت نشده آنتی ویروس مثل یک اپلیکیشن به درد نخور در گوشه لپتاپ شما خاک میخورد و کارایی ندارد.
در این مقاله به مسئله ویروسی شدن لپتاپ پرداختیم. در مورد آن به اطلاعات عمومی پرداختیم و گفتیم که این اتفاق ممکن است برای هر لپتاپی رخ دهد و راهکارهای آن یا استفاده از آنتی ویروس خارجی است یا آنتی ویروس داخلی. با این کارها میتوانید به تعمیر ویروسی شدن لپتاپ ایسوس خود بپردازید. امیدواریم که این مقاله اطلاعات کافی راجع به این مسئله به شما داده باشد.
شاید این مقاله را دوست داشته باشید: لپ تاپ ایسوس چقدر عمر می کنند؟